Gurdijeff Dances

Gurdjieff Sacred Dances 
in Maastricht
 Onder leiding van Geneviève van Beek

maart-serie van 3 keer: 16, 23 en 30 maart 2014

Samen een persoonlijke reis maken met behulp van de Gurdjieff-dansen: Derwisj dansen, tempeldansen en dansen rondom het eneagram. Deze 3 middagen bieden de gelegenheid om kennis te maken met de dansen, je ervaring te verdiepen en jezelf te laten verassen door dat wat je tegenkomt. Ervaar de magie van deze dansen en wees welkom om met ons te dansen.
Geen danservaring nodig, je bent welkom met elk niveau. Er is elke keer ruimte voor een persoonlijke sharing, een deelronde.




Praktische informatie:
Je kunt je ofwel voor de hele serie inschrijven ofwel losse workshops volgen. Als je de hele serie volgt heb je wel een completere ervaring van wat de Gurdjieff dansen voor jou kunnen betekenen....

Kosten voor deze 3 keer samen: 120,- euro. Of voor losse middagen 45 euro per keer. DATA: zondag 16, 23 en 30 maart 2014 van 13.00  tot 17.00 uur Locatie: Frankenstraat 124a, Maastricht (Wittevrouwenveld)
Maximum: 16 mensen
Inschrijving: Yiyi de la Mota Tel: 0615400154 mailto:yiyimota@gmail.com



Geneviève van Beek
De dansen zijn ontworpen om balans te brengen in de verschillende energiebronnen die zich in ons bevinden. De dansen creëren daarmee een harmonie tussen het lichaam, de geest en de emoties met als gevolg een unieke innerlijke ‘centering’, een nieuw gevoel van innerlijk ritme, een ontspannen waakzaamheid en een natuurlijke stilte en gratie. Het proces is ontworpen om automatische patronen te doorbreken, een kijkje te nemen achter maskers en verschillende lagen van je persoonlijkheid, om zo een glimps op te vangen van je essentie. De dansen zijn voor diegenen die dieper in zichzelf op reis willen gaan, door middel van de alchemie van beweging, muziek en dans. Deze ‘sacred dances’ werden door de armeense mysticus George Ivanovitch Gurdjieff ontdekt, die leefde van 1866 tot 1949. Voor uitgebreidere informatie over de dansen kijk ook op www.akhaldans.com of 
www.gurdjieff-dances.com
+31641403336

Geen opmerkingen: